Tuinfeest

Een onvergetelijk feest in je achtertuin!

Je hoeft niet altijd een reden te hebben voor een feestje. Of anders geformuleerd: “zo maar” vinden wij ook een hele goede reden. Juist nu! Iedereen blijft in verband met de corona crisis natuurlijk nog zo veel mogelijk thuis maar laten we deze tijd thuis dan wel extra leuk maken met een eigen tuinfeest. Uiteraard kan dit tuinfeest bij slecht weer ook omgetoverd worden tot huiskamerfestival.

Alleen iets wat normaliter heel gewoon is, een tuinfeest organiseren, heeft door de corona uitbraak nu wat extra regeltjes. Alleen Minister President Rutte zei het zelf: “Vanaf 1 juni mag het weer”. Hoog tijd voor een feest!

Dus stuur de uitnodigingen de deur maar uit, zet de drankjes maar koud en boek bij 995 entertainment jouw avondvullende DJ, licht/geluid, zanger en/of DJ act. Uiteraard denken wij met je mee want andere tijden vragen om een andere aanpak. Hiermee bedoelen we onder andere dat we goed beseffen dat je met een relatief kleine groep bent en daar horen dan ook bijvoorbeeld kleinere prijsjes bij.

Lees meer over de maatregelen vanuit de overheid

GEGARANDEERD EEN GEWELDIG TUINFEEST

Avondvullende DJ’s

Vanaf €250,00

Avondvullende DJ’s met licht & geluid

Vanaf €495,00

DJ act of zanger naar keuze  met avondvullende DJ en licht & geluid

Nu slechts €995,00Silent disco

Op zoek naar een leuke toevoeging voor je feest? En daarmee ook ruzie met je buren voorkomen? Boek dan HIER de goedkoopste Silent Disco Koptelefoons!