Examenfeest

Een onvergetelijk examenfeest met de beste DJ’s en artiesten

De afgelopen maanden waren waarschijnlijk ontzettend spannend. Er was veel onzekerheid over hoe jouw examenperiode eruit ging zien en daarnaast was het de vraag of je überhaupt examen kon doen. Dat heb je gelukkig achter de rug en hopelijk ben je geslaagd! Mocht dat het geval zijn dan mag je dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Alleen iets wat normaliter heel gewoon is, je examenfeest vieren, heeft door de corona uitbraak nu wat extra regeltjes. Alleen Minister President Rutte zei het zelf: “Vanaf 1 juni mag het weer”. Hoog tijd om het dus nu te vieren!

Dus stuur de uitnodigingen de deur maar uit, zet de drankjes maar koud en boek bij 995 entertainment jouw avondvullende DJ, licht/geluid, zanger en/of DJ act. Uiteraard denken wij met je mee want andere tijden vragen om een andere aanpak. Hiermee bedoelen we onder andere dat we goed beseffen dat je met een relatief kleine groep bent en daar horen dan ook bijvoorbeeld kleinere prijsjes bij.

Lees meer over de maatregelen vanuit de overheid

GEGARANDEERD EEN GEWELDIG EXAMENFEEST

Avondvullende DJ’s

Vanaf €250,00

Avondvullende DJ’s met licht & geluid

Vanaf €495,00

DJ act of zanger naar keuze  met avondvullende DJ en licht & geluid

Nu slechts €995,00Silent disco

Op zoek naar een leuke toevoeging voor je feest? En daarmee ook ruzie met je buren voorkomen? Boek dan HIER de goedkoopste Silent Disco Koptelefoons!