Gogo-thumbnail

GOGO SPRINGBREAK PARTY

Zomer 2020 lijkt misschien nog ver weg, maar voordat we het weten liggen we zo weer met de zwembroek aan het strand. Wanneer we aan het strand denken, denken de jongeren al snel aan een feestvakantie met GOGO.

De feestvakanties worden steeds eerder geboekt en de jongeren zijn zich nu al aan het oriënteren. Wordt het Lloret de mar, Albufëira of toch Mallorca? Er wordt in iedergeval een reis geboekt en dan kan het lange wachten beginnen.. Tenzij.. U een GOGO Springbreak party organiseert. Een wat? Een splinternieuw all-in concept, met volledige medewerking van GOGO

0013_RondM.indd

FOUT&STOUT

Fout&Stout! Er zit Confetti in mijn bier, er hangt een Opblaasdier in mijn nek en ik word wakker met het idee “Waar ben ik”!?

Met de landelijke bekendheid van dit concept haal je met zekerheid een sterke naam naar je locatie! Dit gecombineerd met een complete online & offline uitstraling, spectaculaire line-up & een ijzersterk marketingteam dat tot je dienst staat zorgt tijdens de aanloop naar het evenement. Met Fout&Stout haal je een volledige avond in huis en ben je verzekerd van een spectaculair event.

0013_RondM.indd

ONDEUGEND

Het meest Ondeugende feestje van Nederland! Als je niet wil dansen dan kun je beter thuisblijven… Stilstaan is geen optie & alles wat hier gebeurt mag je absoluut #NietDoorvertellen!

Onder de jeugd (18-25 jaar) is Ondeugend inmiddels een gevestigde naam. Met de lekkerste hitjes en hippe tunes zijn vrijwel alle vriendengroepen aanwezig. Ondeugend is het feestje waar bezoekers een week later nog over napraten.

STAMPPOT OER-HOLLANDS STAMPEN

Stamppot, de lekkere OER-HOLLANDSE mix van groente, aardappelen en jus, kennen we allemaal. Echter is de OER-HOLLANDSE mix van STAMPPOT Festival misschien nog wel iets lekkerder..

STAMPPOT Festival is een uniek evenementenconcept dat de populaire muziekgenres Nederlandstalig en Freestyle samen laten komen op één avond. Met een spectaculaire show, decor, meerdere LIVE optredens en sets van bekendste feestzangers en DJ’s, is STAMPPOT Festival zeker iets voor uw evenement.

DE DISCO VAN TOEN

De naam zegt het al: “De Disco van Toen”. We stappen in de tijdmachine en gaan terug in de tijd. Terug naar die goede oude tijd (de 70’s, 80’s, 90’s en/of 00’s).

Er zijn dan ook meerdere mogelijkheden met dit concept. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Back to the 70’s & 80’s. (populairste keuze)
  • Back to the 80’s & 90’s.
  • Back to the 90’s & 00’s.
  • Of je kunt kiezen voor ieder jaartal op zichzelf, bijvoorbeeld: Back to the 90’s.

DJ JANTJE XXL

Naast de bekende shows van 60 minuten kun je DJ Jantje ook avondvullend boeken met danseressen, Co2, Confetti, de DJ-Jantje DJ Booth en meer! De eerste drie XXL shows waren allemaal uitverkocht. Lees snel verder!